VRAGEN

Naar welke landen verzendt KARIN + ANNA?
KARIN + ANNA verzendt naar alle landen.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor Nederland zijn 2.90/4.90 EURO (afhankelijk van het product), voor andere landen binnen de EU is dit 9.90 EURO en voor de rest van de wereld 14.90 EURO.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen krijg?
Wij doen ons best om je bestelling binnen drie (3) werkdagen op te sturen (indien alles voorradig is). Omdat onze clutches handgemaakt zijn, kan het zijn dat het bij dit product langer duurt dan drie (3) werkdagen.

Hoe kan ik een artikel omruilen of retourneren?
Alles over ruilen en retourneren staat op onze pagina ‘Ruilen en retourneren’.

Kan ik een giftcard kopen?
Helaas hebben wij op het moment geen giftcards beschikbaar. Wellicht in de toekomst wel!

Wat zijn de regels omtrent kortingscodes?
Kortingscodes kunnen niet worden gecombineerd. Je kan dus per bestelling maar één kortingscode verzilveren.

Waar heb ik garantie op?
Clutches: wij doen ons best om de clutches zo zorgvuldig mogelijk voor je te maken, maar het voorkomen dat er patches hiervan afvallen. Bij normaal gebruik geven wij drie (3) maanden garantie hierop. Dit betekent niet dat de clutch een levensduur heeft van drie (3) maanden, maar het is onmogelijk om levenslange garanties te geven op dergelijke producten, omdat je de omgang ermee niet kan controleren.

Key chains: de hangers van deze key chains zijn van staal (met een verguld laagje bij de gouden variant). Het kan zijn dat deze laag op den duur loslaat bij aanraking met regen en/of water of dergelijke. Bij gewoon gebruik zou je hier lang plezier van kunnen hebben. Op de fluffy sleutelhangers geven wij één (1) maand garantie op de hanger.

Phone cases: op onze phonecases geven wij één (1) maand garantie. De garantie is enkel geldig op het vervagen van de afbeelding op de cases bij normaal gebruik.